روانشناسي

 
 
قصه هاي كودكانه براي خواب شب ✔️ ۷ داستان آموزنده
|

قصه هاي كودكانه براي خواب شب داراي اهميت زيادي براي رشد و پرورش كودكان هستند. اين قصه ها مي توانند تأثير مثبتي بر جنبه هاي مختلف زندگي كودك داشته باشند، از جمله:

رشد زبان و مهارت هاي ارتباطي: قصه هاي كودكانه براي خواب شب به كودكان كمك مي كنند تا با كلمات و مفاهيم جديد آشنا شوند. اين امر به رشد زبان و مهارت هاي ارتباطي آنها كمك مي كند.
توسعه تخيل و خلاقيت:قصه هاي كودكانه براي خواب شب به كودكان كمك مي كنند تا دنياي اطراف خود را بهتر درك كنند و تصورات خود را پرورش دهند. اين امر به توسعه تخيل و خلاقيت آنها كمك مي كند.
آموزش ارزش ها و مهارت هاي زندگي: قصه هاي كودكانه براي خواب شب مي توانند به كودكان در يادگيري ارزش ها و مهارت هاي زندگي كمك كنند. اين امر به آنها كمك مي كند تا انسان هايي مهربان، سخاوتمند، و باهوش شوند.
ايجاد آرامش و امنيت: قصه هاي كودكانه براي خواب شب مي توانند به كودكان كمك كنند تا احساس آرامش و امنيت كنند. اين امر به آنها كمك مي كند تا خواب راحت تري داشته باشند.
فهرست مطالب
قصه هاي كودكانه براي خواب شب
اگر به دنبال راه هايي براي كمك به رشد و پرورش كودك خود هستيد، قصه هاي كودكانه براي خواب شب يكي از بهترين كارهايي است كه مي توانيد انجام دهيد. اين كار مي تواند تأثير مثبتي بر زندگي كودك شما داشته باشد و خاطرات شيريني را براي او به يادگار بگذارد.

قصه هاي كودكانه براي خواب شب
۱. قصه بره خوابالود
قصه هاي كودكانه براي خواب شب. روزي روزگاري، بره كوچكي به نام «بره خواب» در يك مزرعه بزرگ زندگي مي كرد. بره خواب، بره بسيار بازيگوشي بود و هميشه از گله دور مي شد و مشغول بازي مي شد. چوپان مهربان، هميشه حواسش به بره خواب بود و او را از خطر دور نگه مي داشت.

يك روز، بره خواب در حال بازي در مزرعه بود كه از گله دور شد. او آنقدر بازي كرد كه خسته شد و روي چمن خوابش برد. چوپان به دنبال بره خواب رفت، اما او را پيدا نكرد. چوپان نگران شد و شروع به جست و جو كرد.

شب فرا رسيد و هنوز چوپان بره خواب را پيدا نكرده بود. او خسته و گرسنه شده بود. چوپان تصميم گرفت كه در يك درخت بخوابد و فردا صبح به جست و جو ادامه دهد.

صبح زود، چوپان از خواب بيدار شد و دوباره به جست و جو پرداخت. او بالاخره بره خواب را در زير درخت پيدا كرد. بره خواب هنوز خواب بود و چوپان او را بيدار كرد.

بره خواب از خواب بيدار شد و از چوپان عذرخواهي كرد. چوپان بره خواب را بغل كرد و او را به گله برگرداند.

بره خواب از اين اتفاق درس گرفت و ديگر از گله دور نمي شد. او هر شب قبل از خواب، به چوپان مي گفت كه دوستش دارد.

پيشنهاد مشاور: قصه كودكانه در مورد حرف شنوي ✔️ ۵ داستان آموزنده

۲. قصه شير كوچولو نمي تواند بخوابد
يكي بود، يكي نبود، غير از خداي مهربان هيچ كس نبود. توي جنگل بزرگ، شير كوچولويي زندگي مي كرد. شير كوچولو خيلي بازيگوش بود و هميشه از خوابيدن خسته مي شد.

يك شب، شير كوچولو به اتاقش رفت و روي تختش دراز كشيد. او چشمانش را بست و سعي كرد بخوابد، اما نمي توانست. او به همه چيز فكر مي كرد، به بازي هايي كه امروز با دوستانش انجام داده بود، به غذاي خوشمزه اي كه براي شام خورده بود، و به صداي آواز پرندگان.

شير كوچولو هرچه تلاش كرد، نتوانست بخوابد. او از تختش بلند شد و بيرون رفت. او به آسمان نگاه كرد و ستاره ها را ديد. او به ماه نگاه كرد و نورش را ديد.

شير كوچولو به اين فكر كرد كه چقدر دنياي بزرگ و زيبايي است. او به اين فكر كرد كه چقدر خوش شانس است كه زنده است و مي تواند دنيا را ببيند و تجربه كند.

شير كوچولو دوباره به اتاقش رفت و روي تختش دراز كشيد. او چشمانش را بست و اين بار توانست بخوابد. او خواب يك خواب شيرين را ديد، خوابي كه در آن تمام دنيا را مي ديد و با همه موجودات دوست مي شد.

منبع:سايت كودك و نوجوان-قصه هاي كودكانه براي خواب شب ✔️ ۷ داستان آموزنده



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/12/4 
زمان : ۲۱
كنار آمدن با سوگ در كودكان
|

كنار آمدن با سوگ در كودكان مانند بزرگسالان مراحل دارد و كودكان نيز از دست دادن عزيزان خود رنج مي برند. حتي اگر به نظر مي رسد كه زندگي آنها به گونه اي ادامه مي يابد كه گويي هيچ اتفاقي نيفتاده است، حتي اگر به بازي، دويدن و شوخي برگردند. حتي اگر زياد در مورد آن صحبت نكنند. آنها فقط كنار امدن با سوگ را متفاوت انجام مي دهند. به همين دليل كنار آمدن با سوگ در كودكان اهميت زيادي دارد.

چگونه كودكان با مرگ عزيزان كنار مي آيند
كودكان به تدريج بر مفهوم مرگ و كنار آمدن با سوگ در كودكان تسلط پيدا مي كنند. در ادامه با توجه به سن كنار آمدن با سوگ در كودكان بيان شده است:

تا ۳ سالگي تشخيص موجودات زنده و بي جان دشوار است، اما آنها به احساسات افرادي كه به آنها اهميت مي دهند بسيار حساس هستند. هنگامي كه بزرگسال غمگين و ناراحت است، كودك متوجه مي شود كه چيزي اشتباه است.
در سنين ۳ تا ۵ سالگي، كودكان تفاوت بين موجودات زنده و غير زنده و انسان را درك مي كنند، اما مفهوم برگشت ناپذيري مرگ را به دست نياورده اند. آنها ممكن است به دنبال متوفي بگردند و بپرسند “كجا رفت؟” يا “كي برمي گردد؟” مرگ به‌عنوان يك خواب عميق طولاني يا سفري كه شامل بازگشت است تلقي مي‌شود.
بين سنين ۶ تا ۹ سالگي مي توان فهميد كه مرگ غيرقابل برگشت است. از دست دادن عزيزان با ترس و اضطراب شديد تجربه مي شود. كودكان اين گروه سني اغلب در مورد جنبه هاي مرگ و مراسم تشييع جنازه كنجكاوي زيادي پيدا مي كنند، بنابراين مي توانند براي كسب اطلاعات سوالات زيادي بپرسند.
در سنين ۹ تا ۱۲ سالگي، كودكان مفهوم روشني از مرگ دارند. در صورت سوگواري يكي از عزيزان، آنها هنوز احساسات را به طور منظم تجربه نمي كنند و برخي ممكن است تمايل داشته باشند كه احساسات خود را پنهان كنند و بخواهند قوي تر به نظر برسند و بتوانند با رنج روبرو شوند.
پيشنهاد مشاور:سوگ در كودكان✔️ علائم و درمان تخصصي روانشناس

توضيح مرگ براي كودكان
۱.از بيان درد حمايت كنيد
بزرگسالان، تحت تأثير غريزه محافظتي، ممكن است وسوسه شوند كه با كودكان در مورد مرگ صحبت نكنند يا از گزارش دادن آنچه رخ داده و رنجي كه احساس مي كنند اجتناب كنند. با اين حال، كودكان، مانند بزرگسالان، حق و نياز دارند كه سوگ را درك كنند و غمگين شوند. آنها بايد بدانند چه اتفاقي افتاده است و در درد خود با بيان احساسات خود همراه شوند.

۲. اطمينان بخشيد
كودك مي تواند بسياري از احساساتي كه او را بي ثبات مي كند ابراز كند. بنابراين ممكن است احساس كند كه از دست رفته و نمي تواند با چنين درد بزرگي كنار بيايد، به خصوص اگر يكي از مهم ترين افراد براي او فوت كرده باشد. بنابراين، بسيار مهم است كه به او نزديك شويد، به او اطمينان دهيد كه رها نخواهد شد و ما هر كاري را انجام خواهيم داد تا در كنار او باشيم. بايد روشن كرد كه مرگ اجتناب ناپذير است، گاهي اوقات ممكن است همه چيز از كنترل خارج شود و شما در اين امر مقصر نيستيد، اما مي توانيد راهي براي حركت به جلو پيدا كنيد.


كنار آمدن با سوگ در كودكان

۳. تقويت خاطرات
وقتي يكي از عزيزان مي ميرد، اغلب مي توانيد ترس شديدي از از دست دادن حتي خاطرات او احساس كنيد. كودكان اين خطر را بيشتر تجربه مي كنند زيرا مهارت هاي به خاطر سپردن آنها كمتر اصلاح شده است.
براي مديريت اين ترس، مي‌توانيد به دنبال عكس‌هايي باشيد كه لحظات زيبايي را در كنار عزيزتان به تصوير مي‌كشند و مكان خاصي را براي نمايش آن‌ها انتخاب كنيد. همچنين مي‌توانيد پيشنهاد ساخت يك جعبه حافظه را بدهيد كه در آن اشياء و عكس‌هايي كه تجربيات انجام شده با فرد متوفي را به ياد مي‌آورند، نگهداري كنيد. بزرگسالان همچنين مي توانند توضيح دهند كه ما هرگز كساني را كه دوستشان داريم از دست نمي دهيم زيرا مي توانيم ياد آنها را در قلب خود زنده نگه داريم.

۴. از يك روان درمانگر كمك بخواهيد
اگر با وجود اين نشانه‌ها، كودك غمگين، عصباني، ترسيده و پس از مرگ يكي از عزيزانش علائمي را نشان مي‌دهد، توصيه مي‌شود يك دوره حمايت روان‌شناختي و روان‌درماني براي كمك به او براي پردازش مؤثر سوگواري و رفع گره‌هاي آسيب‌زا انجام شود.به اين منظور مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

 

كودك و مرگ عزيزان
براي هر فردي صحبت كردن در مورد مرگ سخت و دشوار است و سختي كار زماني بيشتر مي شود كه بخواهيم در مورد مرگ با كودكان صحبت كنيم. براي همين سختي است كه بسياري از بزرگسالان از صحبت درباره مرگ با كودكان فراري و گريزان هستند. بي آنكه اثر امتناع خود از صحبت با كودكان درباره مرگ را بر روحيه كودك در نظر بگيرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-كنار آمدن با سوگ در كودكان



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/12/2 
زمان : ۱۷
مشاوره سوگ : تحمل مرگ عزيزان
|

تحمل مرگ عزيزان و كنار آمدن با غم از دست دادن آن ها

از دست دادن عزيزان و تحمل غم كساني كه دوست شان داريد بسيار سخت مي باشد و اين غم احساس تنهايي، خلاء بي پايان، سردرگمي و ناباوري را در ما ايجاد مي كند اما بايد راهي پيدا كنيم تا از اين احساس ها دور شويم و بتوانيم با غم و اندوه به وجود آمده كنار بياييم و آن را تحمل كنيم. اما چگونه بايد اين غم را تحمل كرد؟

تحمل مرگ عزيزان و غلبه بر اين غم و اندوه كار آساني نمي باشد اما صبر و گذر زمان مي تواند مرهمي براي تسكين غم ها باشد.

در برخي از مواقع افراد خيلي دير با اين غم ها كنار مي آيند و فرآيند بهبود با تاخيراتي رو به رو مي شود، در اين صورت عملكرد اجتماعي مختل مي شود.

و بايد در اين شرايط از خدمات روانشناسي كمك گرفت تا راهكارهاي لازم براي درمان را در اختيار شما قرار دهد و از وخيم شدن اوضاع و شرايط به وجود آمده جلوگيري نمايد و هم چنين كمك كند تا درگير اختلالاتي مانند افسردگي نشويد.

چگونگي مواجهه با غم و اندوه و تحمل مرگ عزيزان
زماني كه با رنج عاطفي و مرگ عزيزان رو به رو مي شويد به طور طبيعي غم و اندوه به سراغ شما مي آيد، و اين مسئله در فرآيند زندگي تان اختلالاتي به وجود مي آورد و سلامت جسم و روح تان را به خطر مي اندازد هم چنين در غذاخوردن، خوابيدن و حتي فكر كردن با اختلالاتي رو به رو خواهيد شد.

البته براي تحمل مرگ عزيزان و كنار آمدن با اين غم راهكارهايي وجود دارد كه تا حدودي ميزان ناراحتي شما را در مراحل سوگ كاهش مي دهد و سعي مي كنيد هدف جديدي در زندگي خود پيدا كنيد.

مواجه شدن با فقدان و از دست دادن عزيزان براي همه افراد به وجود مي آيد و افراد بايد توانايي لازم براي گذر از اين دوران سخت را داشته باشند و بتوانند غم و اندوه به وجود آمده را قبول كرده و با آن كنار بيايند.

درد عاطفي به وجود آمده، احساسات غيرمنتظره اي را در فرد ايجاد مي كند و واكنش به غم در هر شخصي متفاوت است، برخي از افراد منزوي و گوشه گير مي شوند و بعضي از آن ها دچار اختلال كنترل تكانه شده و رفتارهاي پرخطر و تكانش گرانه اي را نشان مي دهند.

در اين شرايط اطرافيان بايد سعي كنند به فرد داغديده توجه كنند و او را دلداري دهند هم چنين مراقبت هاي جسمي و رواني از اهميت بسياري برخوردار است.

زيرا جسم و روان ارتباط تگاتنگي با يكديگر دارند و زماني كه جسم خوب باشد روان هم خوب است و بالعكس. هم چنين به حمايت هاي اطرافيان خود توجه كنيد و بگذاريد براي كاهش اين غم به شما كمك كنند.

مراحل غم و اندوه
در اين خصوص مطالعات بسياري انجام شده است و بر اساس مطالعات انجام شده، غم و اندوه داراي چند مرحله مي باشد و در صورتي با اين مراحل آشنا باشيد و آگاهي كامل در اين خصوص داشته باشيد مي توانيد راحت تر با اين غم و اندوه كنار بياييد، اين مراحل بر اساس احساسات بيماراني كه در معرض بيماري هاي لاعلاج هستند عبارتند از:

انكار
خشم
چانه زني
افسردگي
پذيرش
مراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟
مراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟
علائم غم و اندوه
در صورتي كه فرد با غم و اندوه رو به رو مي شود درگير علائمي مانند گريه كردن، گوشه گيري، پرخاشگري و افسردگي مي شود كه تقريبا همه افراد در اوايل حادثه اين علائم را تجربه مي كنند. زماني كه علائم غم و اندوه شدت مي يابد ممكن است فرد احساسات زير را تجربه نمايد:

بي فايده بودن
تنها شدن
بي انگيزگي براي بازگشت به زندگي
از دست دادن اعتقادات خود

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشاوره سوگ : تحمل مرگ عزيزان



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/3/14 
زمان : ۰۶
[ ]